Elkészítés: Szitáld a lisztet és a sütőport egy keverőtálba. A vajat
morzsold el a liszttel. Keverd bele a cukrot, a felaprított
csokit és aszalt gyümölcsöt. Add hozzá a citromhéjat, a to-
jást, és annyi vizet, hogy a tészta kellően lágy legyen.
Kikent vagy kibélelt sütőlapra helyezz evőkanálnyi tészta-
halmocskákat egymástól 7–8 cm távolságra, majd a kanál
hátával kissé lapítsd el őket. 190 ºC-on süsd 10–12 per-
cig (akkor kész, ha szép aranysárgára pirul). Hagyd a sü-
tőlapon 2 percig, majd helyezd tortarácsra, amíg teljesen
ki nem hűl. (A rács fontos, ettől fog egyenletesen lehűlni.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.