Elkészítés: Egy nagy püspökkenyérformát 2 deka vajjal kikenünk. A sütőt közepesen előmelegítjük. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük. A maradék, apróra vágott vajat beleszórjuk, és addig morzsoljuk, míg a zsemlemorzsához hasonló állagú nem lesz. A cukrot, a mangót, a pépesített banánt, a tojást meg a tejet hozzáadjuk. A kivajazott formába töltjük, egyenletesen elsimítjuk, és az előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses sütőben 160 °C) kb. 1 óra 15 perc alatt megsütjük. 10 percnyi pihentetés után, rácsra borítva hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.