Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a kakaót és a felvert habot.
Sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítjuk, megsütjük. Ha kész, nedves konyharuhába borítjuk, feltekerjük, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Elkészítjük a krémhez a pudingot, ha kihűlt, összekeverjük az előre kikevert krémmel.
A kihűlt tésztát kisimítjuk, rákenjük a krém felét, majd a maradékba beletesszük a kakaót. Rákenjük a fehér krémre. Beletesszük a banánt, és óvatosan feltekerjük.
Csokimázzal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.