Elkészítés: A zsíron megpároljuk az apróra vágott sok vöröshagymát, közben megsózzuk. (Fontos a sok hagyma és ennek megfelelő mennyiségű zsiradék.) Amikor áttetsző, felöntjük a paradicsomlével úgy, hogy legalább kétszer annyi mennyiségű legyen a terjedelme. Nem szabad vízzel hígítani, mert a bőséges paradicsomlevet kell lassú tűzön forralva sűrűre főzni. Utána sózunk egy kicsitn és az újraforrástól igen alacsony hőmérsékleten hagyjuk fedő nélkül sűrűsödni. Időnként megkeverjük, mert a sok hagyma leülepszik. Ne féljünk, nem ég oda és nem fröcsköl. Kb. 45 perc múlva elég sűrű lesz a sós-savanykás paradicsomszószunk. Miközben rotyogtatjuk, elkészítjük a friss galuskát. A leszűrt galuskát leöblítjük hideg vízzel, és egy tálba rakjuk mogyorónyi zsiradékkal összekeverve, hogy ne ragadjon össze. Amikor jónak látjuk a paradicsomszószt, a galuskát beleöntjük a szószba, és megkeverjük. Máris tálalható így egyszerűen. Ha még finomabbat szeretnénk, akkor együk később, amikor órákkal később vagy másnapra a galuska felszívta magába egy kicsit a paradicsomot. Lábasban melegítsük, szinte rásül a galuskára a paradicsom. Egyik állapotában jobb, mint a másikban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.