Elkészítés: A 4 dl tejből, a pudingporból és 4 evőkanál cukorból krémet főzünk. Az epret villával szétnyomkodjuk, és a pudinghoz keverjük. Az 1 teáskanál zselatint 2 evőkanál vízben elkeverjük, fél percig mikrózzuk, majd 5 perc hűlés után a krémhez adjuk, és a hűtőbe tesszük kb. 1 órára.
A piskótát elkészítjük: a tojássárgákat kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk a vizet, elkeverjük, és beleszitáljuk a liszt-sütőpor-keményítő keveréket. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, a tésztához forgatjuk. Sütőpapíros tepsiben 160 fokon sütjük, fogvájóval nézzük, ragad-e még a tészta.
Ha kihűlt, három felé vágjuk. Az epres krémmel töltjük.
A puha margarint a vanília aromával 5 percig robotgéppel verjük, majd 10 percig a porcukorral, amit átszitáltunk. A 2 kanál tejjel további 10 percig verjük. Nagyobb részét sárgára szinezük, a tortára kenjük, és elsimítjuk rajta, az oldalán is. A pirosat nyomózsákba töltjük.
Én lementettem egy Elmo képet a gépre, nyomtattam, körbevágtam, a tortára helyeztem és fogvájóval körbe karcoltam. Pirossal pöttyöztem nyomózsák csillagcsöves kinyomójával. A többi színből, mivel kevés kell, csak picit kevertem, és nem töltöttem zsákba, csak ujjammal nyomtam ki a csőből. Lehet, furán hangzik, de a szemének 4-5 pöttyözésért nem maszatoltam zsákot, felesleges is. Így díszítettem ki.
Majd fekete festékkel körbekontúroztam a figurát. A készletben nem volt tuti a kinyomó fej, így vastag lett a kontúr. Cukorral díszítettem a szélét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.