Elkészítés: A csirkét bőr nélkül felkockázva megfőzöm. A hagymát, paprikát apróra várom. A hagymát megdinsztelem, hozzáadom a lisztet, vizet, leveskockát, és besűrűsödésig főzöm, majd levéve a tűzről belekeverem a tejfölt. Egy másik edényben összekeverek ebből a mártásból kb. 2,5 dl-t 15 dkg reszelt sajttal, az apróra vágott paprikával, a chilivel és a csirkével. Ezzel a töltelékkel megkenem a palacsintákat és feltekerem. Szorosan egymás mellé teszem egy tűzálló tálba, és a maradék mártást ráöntöm, majd a maradék sajttal megszórom. Közepes hőfokon addig sütöm, míg felhólyagosodik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.