Elkészítés: Készítsük el előre a grillázst. Ehhez karamellizáljuk a cukrot lassú tűzön, víz nélkül. Amikor megbarnult, öntsük a karamellt a mandulára. Hagyjuk kihűlni és megkeményedni.
Melegítsük elő a sütőt kb 180 fokra. Mossuk és szárítsuk meg az epret. Készítsük el a tésztát, összedolgozva a lisztet és a lágy margarint. Adjuk hozzá a cukrot és a csipetnyi sót.
Kenjük ki margarinnal a sütőformákat, és helyezzünk bele a cukorral meghintett epret. Tegyünk rá egy réteg eperlekvárt, majd morzsoljuk rá a tésztát. Tegyük be a sütőbe, és süssük barnára, majd hagyjuk hűlni egy kicsit.
Ha langyosra hűlt, vaníliafagyival és a durva darabokra tördelt grillázzsal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.