Elkészítés:
1.) A gyümölcsöket leöblítjük, lecsepegtetjük. Egy hosszúkás formát margarinnal kikenünk és morzsával beszórunk.
2.) A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük egy tálban. Hozzákeverjük a tojást és a joghurtot, majd a liszttel elkevert sütőport és a keményítőt.
3.) A massza felét a formába simítjuk, rászórjuk az eper felét, majd betakarjuk a massza másik felével, és rászórjuk az eper másik felét.
4.) 180 fokra előmelegített sütőben kb. 70 perc alatt készre sütjük a süteményt. Ha elkészült, kivesszük, a formában hagyjuk kihűlni, majd kiborítjuk, és teljesen kihűtjük.
5.) A porcukrot simára keverjük a citromlével, és bevonjuk vele a süteményt. Szeletelve, gyümölcsökkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.