Habosítsuk fel a megolvasztott vajat a 200 g porcukorral, majd egyenként adjuk hozzá a tojásokat. Keverjük hozzá a mézet a tejjel együtt, végül forgassuk bele a sütőporral elvegyített lisztet.
Simítsuk a masszát egy kb. 30 x 30 cm-es, sütőpapírral bélelt, magas falú tepsibe, és süssük világosra 180 fokon kb. 25 perc alatt. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e. Vegyük ki, és hagyjuk kihűlni a tésztát.
Keverjük simára az eperlét az 1 ek porcukorral, és forraljuk sziruposra. Azután hagyjuk szoba-hőmérsékletűre hűlni.
A tésztát vágjuk fel kb. 3 x 3 cm-es kockákra, és villa segítségével mártsuk azokat az eperöntetbe, végül forgassuk meg mindet a kókuszreszelékben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.