A leveles tésztát papírtörlő közt hagyjuk felengedni, közben az epret apróbb kockákra vágjuk, egy pár szemet hagyva a díszítéshez.
A felengedett leveles tésztát kinyújtjuk, kisebb téglalapokra vágjuk, eperdzsemmel megkenjük, és ráteszünk a friss eperből. Félbe hajtjuk, és hűstűvel összetűzzük, hogy ne nyíljanak szét.
A tepsi aljára sütőpapírt teszünk, majd a párnácskákat rárakjuk, majd enyhén felvert tojással mindegyiket megkenjük, és előmelegített sütőben, kb. 180 fokon 10-15 perc alatt megsütjük, tálaláskor porcukorral megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.