Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A tésztához a puha margarint a többi hozzávalóval összegyúrjuk, és egy közepes méretű tepsibe nyomkodjuk. 12 percig elősütjük.
Addig elkészítjük a túrós tölteléket, amihez a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kevés cukorral kemény habbá verjük. A többi hozzávalót egy nagy tálban összekeverjük, végül beleforgatjuk a fehérjehabot is.
Kivesszük az elősütött tésztát, megkenjük lekvárral, rászórjuk az eperszemeket, ráöntjük a túrós tölteléket, majd 170 fokra visszavesszük a hőmérsékletet, és további 1 órán át sütjük.
Kihűlés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.