Elkészítés: 1. A tészta hozzávalóit jól gyúrható, omlós tésztává összedolgozzuk. Lisztezett deszkán 4 felé osztjuk, kinyújtjuk.
2. Sütőpapírral borított tepsi hátán, előmelegített sütőben egyenként kb. 10 perc alatt kisütjük a lapokat.
3. A töltelékhez a tejből 5 evőkanál liszttel és 10 dkg cukorral puding sűrűségű krémet főzünk, vigyázzunk, mert könnyen csomósodik. Ha kész, hagyjuk kihűlni. Közben kézimixerrel a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Amint a tejes krém kihűlt, a cukros margarinnal alaposan kikeverjük.
4. A kihűlt tésztalapokat megtöltjük a krémmel, majd a mázhoz a csokoládét kevés margarinnal gőzfürdő fölött felolvasztjuk, és bevonjuk vele a legfelső tésztalapot. 1 éjszakát a hűtőben pihentetjük. Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.