Melegítsük elő a sütőt 160 fok légkeverésre. Fektessünk sütőpapírt egy 30x40 cm-es tepsibe. Olvasszuk fel a vajat, törjük bele a csokoládét és keverjük addig, amíg a csokoládé fel nem olvad. Adjuk hozzá a cukrot és keverjük össze. Adjuk hozzá és dolgozzuk el alaposan egyenként a tojásokat.
Szórjuk bele a lisztet és a kakaóport, majd újra keverjük össze. Öntsük bele a tepsibe a masszát és szórjuk bele egyenletesen a málnaszemeket, majd óvatosan nyomkodjuk kissé bele a tésztába.
Tegyük a tepsit a sütőbe és süssük 30 percig. Ha nem akarjuk, hogy nagyon folyós legyen a tészta, akkor süssük tovább még 5 percig.
Kihűlés után szeleteljük fel és szórjuk meg mandulapehellyel a szeleteket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.