Elkészítés: A feldarabolt fácánt hideg vízben feltesszük főni. Forrás után leöntjük róla a vizet, és újra hideg vízben feltesszük főni a hagymával és a fokhagymával. Sózzuk, őrölt fehérborsot adunk hozzá, és fedő alatt lassú tűzön főzzük.
A sárgarépát, a fehérrépát és a gombát
megtisztítjuk, összedaraboljuk, belerakjuk a levesbe.
A lisztet elkeverjük a tejszínnel, és behabarjuk vele a levest, összeforraljuk.
Elkészítjük a levesbetétet. A hozzávalókat összekeverjük, egy alufóliába tekerjük (olyan rúd formát készítünk, mint a szaloncukor). Leveskockával ízesített, forrásban lévő vízben megfőzzük. Ez sokáig, kb. 20 percig fő, attól függ, milyen vastag tekercset készítünk. A fólia leválik róla.
A rudat felszeleteljük, a tányérokba osztjuk, és rászedjük a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.