Elkészítés: A tésztához a 4 db tojássárgáját habosra keverjük a 10 evőkanál vízzel és a 25 dkg cukorral, majd belekeverjük a diót, a lisztet és a sütőport, végül a keményre vert tojásfehérjét. Sütőpapírral bélelt gáztepsibbe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez 3 db tojássárgáját 3 dl tejjel és 3 evőkanál rétesliszttel csomómentes krémmé főzünk. Ha kihűlt, összedolgozzuk a porcukorral és vaníliás cukorral habosra kevert margarinnal. A kihűlt tésztára kenjük. A mázhoz 3 db tojásfehérjét 15 dkg porcukorral gőz fölött kemény habbá verünk, és a krémre kenjük. A tetejére csokit reszelünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.