Elkészítés: A kifliket felkarikázzuk. A tejet egy tálba öntjük. Belerakjuk az 5 tojást, az 5 dkg cukrot 1 vaníliás cukrot, és jól összekeverjük. A mákot a 20 dkg cukorral, a fahéjjal, a mazsolával és a citromhéjjal összekeverjük. Egy jénait kivajazunk. A tojásos tejbe forgatjuk a kifli felét, majd a jénai aljára rakjuk. Megszórjuk a mák felével, majd ismét áztatott kifli következik, végül megint mák. A tetejére vajdarabkákat szórunk. Előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük, amíg szép piros lesz a széle, ez kb. 15-20 perc.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.