A vajat verjük habosra a cukorral. A lisztet és a sütőport keverjük össze, és szitáljuk a vajas cukros masszához. Adjuk hozzá a fahéjat és a tojásokat, és az egészet dolgozzuk össze sima tésztává. Egy 18 cm-es tortaformát vajazzunk ki, és öntsük bele a tésztát. A felületét simítsuk el. A sütőt melegítsük elő 180°C-ra (légkeveréses 160°C-ra ). A megmosott, megszárított és félbevágott körték magházát távolítsuk el. Szeleteljük fel a körtét, és legyezőszerűen osszuk el a tésztán. A tetejét szórjuk meg vaníliás cukorral. Süssük a tortát 45 percig. Hidegen és melegen is finom, jól illik hozzá a vaníliafagylalt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.