Előkészítés: Felforraljuk a bort a fahéjrúddal, a szegfűszeggel, a citromkarikával és 9 dkg cukorral. Kihűtjük. A befőtteket lecsepegtetjük, kisebb darabokra vágjuk, a borba keverjük, és legalább 5 órán át, de inkább egy éjszakát állni hagyjuk.
Elkészítés: A tojássárgájákat a maradék cukorral, a brandyvel és az őrölt fahéjjal habosra keverjük. A csokoládét gőz fölött megolvasztjuk. A vajat szintén megolvasztjuk, és a csokoládéhoz keverjük. Az egészet beledolgozzuk a tojásos masszába. A zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint kb. 10 percre 4-5 evőkanál vízbe áztatjuk. A zselatinhoz öntünk 1 dl vizet, felforraljuk, kissé hűlni hagyjuk, és a tojásos masszába keverjük. Amikor a krém elkezd kocsonyásodni, kemény habbá verjük a tejszínt, és a krémbe forgatjuk. Legalább 4 órára betesszük a hűtőbe. A gyümölcsöket a lével együtt felforrósítjuk. Az étkezési keményítőt feloldjuk 1 evőkanál vízben, és a borba keverjük. Szétosztjuk négy tányérra, a krémből galuskákat szaggatunk rá, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.