Elkészítés: A bárányhúst megtisztítjuk és ujjnyi vastag szeletekbe vagy 5x5 cm-es nagyobb darabokba vágjuk. A káposztát nagyobb csíkokba vágjuk.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, a húst a forró olajon hirtelen megsütjük, sózzuk, hozzáadjuk a borsokat és a babérlevelet.
A káposztát egy nagyobb lábasba tesszük, hozzáadjuk a húst a fűszerekkel, valamint a fokhagymát, felöntjük vízzel, hogy legalább 2 ujjnyira elfedje a húst és a káposztát. Alacsony lángon gyöngyöztetjük. Ha szükséges, időközben pótoljuk az elfőtt vizet, ha még nem puhult meg a hús. Teljesen puhára, omlósra főzzük.
Leveses raguként fogyasztjuk, az aprószemű főtt burgonyával és áfonyalekvárral tálaljuk. Tetejét megszórhatjuk friss aprított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.