Elkészítés: A szalonnát kockákra vágjuk, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vastag szeletekre vágott vöröshagymát, amivel rövid ideig tovább pirítjuk.
A kockákra vágott húst megpároljuk sós, fokhagymás lében, és a szalonnás hagymához adjuk.
A burgonyát kis kockákra vágjuk, kisütjük, ezt is a húshoz adjuk. Összepirítjuk, és rászeljük az uborkát apróra kockázva. A lilahagymát is rászeljük vastagabb szeletekkel, majd a sajtot rákockázzuk. Ráreszeljük ízlés szerint a fokhagymát, majd az egészet jól összeforgatjuk.
Kapros-joghurtos öntettel tálaljuk.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.