Elkészítés: A szalonnát kockákra vágjuk, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vastag szeletekre vágott vöröshagymát, amivel rövid ideig tovább pirítjuk.
A kockákra vágott húst megpároljuk sós, fokhagymás lében, és a szalonnás hagymához adjuk.
A burgonyát kis kockákra vágjuk, kisütjük, ezt is a húshoz adjuk. Összepirítjuk, és rászeljük az uborkát apróra kockázva. A lilahagymát is rászeljük vastagabb szeletekkel, majd a sajtot rákockázzuk. Ráreszeljük ízlés szerint a fokhagymát, majd az egészet jól összeforgatjuk.
Kapros-joghurtos öntettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.