Elkészítés: A zsemlét tejbe áztatom, az apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a fokhagymát és a darált húst. Amikor a hús kifehéredett, beleteszem egy keverőtálba. Hozzáadom a zsemlét, összenyomkodom, beleteszem a tojást, megszórom ételízesítővel, borssal, paprikával, az apróra vágott chilipaprikával, petrezselyemmel. Jól összekeverem, kis lapos pogácsákat formázok, bő olajban kisütöm.
Petrezselymes, sült újkrumplival, sült paradicsommal és paprikával tálalom. Uborka- vagy paradicsomsalátával is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.