Elkészítés: A tojások fehérjét egy pici cukorral kemény habbá verjük, majd félretesszük. A tojások sárgáját a porcukorral, a vaníliás cukorral és 1 evőkanál forró vízzel habosra keverjük. Ha már jó habos, hozzáadjuk a tojások felvert habját, majd rászitáljuk a sütőporos lisztet és a pudingport. Óvatosan összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt
gáztepsibe egyenletesen elsimítjuk. Előmelegített sütőben, közepes lángon, 15 perc alatt készre sütjük.
Ha megsült, a sütőből kivesszük, egy konyharuhát megszórunk porcukorral, majd a megsült piskótát ráborítjuk, lehúzzuk róla a
sütőpapírt, majd feltekerjük, és így hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a tojássárgákat a porcukorral gőz fölött, állandó keverés mellett sűrűre főzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A tejet a pudingporral simára keverjük, és szintén sűrűre főzzük, teljesen
kihűtjük. Ha a cukros tojás már kihűlt, hozzáadjuk a margarint, és habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a pudingot, és így is jól kikeverjük. Az elkészült krémet kétfelé osztjuk, majd az egyik felébe beletesszük a kakaót, és azzal is jól elkeverjük. A maradék krémbe ízlés szerinti mennyiségű grillázst teszünk, és szintén kikeverjük.
Végül a piskótát kitekerjük, a belsejét a grillázskrémmel megtöltjük, majd feltekerjük. A külső részét a kakaós krémmel bevonjuk, nem kell elsimítani, így a fatörzsére emlékeztet a bevonata.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.