Elkészítés: Kenyérsütőgépben készül, elkészítési idő 3 óra 50 perc.
Fél órával a sütés kezdete előtt a 1,5 dl tejet meglangyosítom, belemorzsálom a kovászt, beleteszem a kávéskanál cukrot, és langyos helyre teszem.
A tejbe áztatott kovászt beborítom a sütőtálba, beleöntöm a vizet, megsózom, beleteszem a citromsavat, az élesztőt és a lisztet. A lisztet utoljára!
Beállítom a programot, az általam használt gépen 3,5 óra a leghosszabb, beállítom a héj-vastagságot, megsütöm. Sütés után kiveszem a sütőtálból, kacsatollal bevizezem, kb. 15 percre betakarom konyharuhával. Ezután leveszem a konyharuhát, és hagyom kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.