Elkészítés: A szalalkálit a tejben feloldjuk, majd a tészta alapanyagaival összegyúrjuk. Ha szükséges, tejet adunk hozzá, hogy könnyen nyújtható legyen. 4 lapot sütünk belőle tepsi hátán.
A krémhez a tejet a liszttel felfőzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a porcukrot, a vajat és a vaníliás cukrot. Jól kikeverjük, és a lapokat megtöltjük.
A tetejét megkenjük baracklekvárral, és vékonyan bevonjuk csokimázzal.
Másnap szeleteljük, hogy a lapok megpuhulhassanak.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.