Elkészítés: A spárgákat meghámozom, fás végüket eltávolítom. Kb. 3 cm hosszú rudacskákra darabolom őket. A vizet felforralom, sózom, cukrozom, hozzáadom a citromlevet. A forrásban lévő vízbe dobom előbb a fehér spárgákat a fejek nélkül, majd nagyjából 2 perc múlva a zöldeket és az összes spárgafejet, további kb. 4-5 percet főzöm. Jeges vízbe dobom a roppanós spárgákat, szűrőlapáttal kiemelem őket, salátás tálba rakom.
Az öntethez a mustárt az olajjal, majd az ecettel alaposan összekeverem, sózom, borsozom. A paradicsomot meghámozom, apró, kb. 1/2 cm-es kockákra vágom. A spárgákra szórom a paradicsomkockákat, meglocsolom az öntettel. Jól behűtve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.