Elkészítés: A csirkemellet felszeletelem, megszórom sóval, borssal, belisztezem. Félreteszem. A spárgák végeit levágom, megpucolom. A krumplikat alaposan megmosom.
Egy nagy serpenyőben olajon a csirkemellszeleteket mindkét oldalon 3 percig sütöm magas hőfokon, hogy kérget kapjanak. Melléteszem a krumplikat és a spárgákat, fűszerezem, öntök rá 1 dl vizet. Párolom.
Közben az alaposan megmosott medvehagyma és spenót szárait levágom, a leveleket nagyobb darabokra vágom.
15 perc elteltével a serpenyőben lévőket megfordítom, hozzáadom a medvehagymát és spenótot, fűszerezem, ráöntöm a bort, majd a tejszínt is, összeforralom, és petrezselyemmel megszórva azonnal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.