Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a gerslit és a vékonyra felvágott fokhagymát. Pár percig kevergetve pirítjuk, majd felöntjük a fele mennyiségű vízzel. Ízlés szerint sózzuk, megszórjuk őrölt borssal. Főzés közben a vizet fokozatosan öntjük hozzá, és félpuhára főzzük.
Amikor már félig megpuhult, hozzáadjuk a paradicsompürét, ízlés szerint édesítőszert, hogy a paradicsom savasságát elvegye, és tovább főzzük. Közben - ha szükséges - még apránként vizet öntünk hozzá. A főzés befejezése előtt belekeverjük a tejszínt és az apróra vágott petrezselyemzöldet, majd többször megkeverve, ízlés szerinti sűrűségűre főzzük.
A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, és megszórjuk őrölt borssal. Kicsit állni hagyni, hogy az ízek átjárják.
Egy teflon serpenyőbe öntjük az olajat, felhevítjük, majd beletesszük az előzőleg kukoricalisztben beleforgatott hússzeleteket. Lassan a hússzeletek mindkét felét szép pirosra sütjük. Ezután felöntjük a borral, lefedjük úgy, hogy egy kicsi rés maradjon, és addig pároljuk, míg a bor teljesen elpárolog, és a hús zsírjára sül.
Tálaláskor a szép pirosra sült hússzeleteket a paradicsomos gerslivel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.