Elkészítés: A póréhagymát karikára vágom, 1 db gombát felszeletelek, a többit felkockázom, a snidlinget aprítom.
Egy fazékban olívaolajon megolvasztom a vajat, ráteszem a póréhagymát, megpirítom. Egy kanálnyit félreteszek. A maradékra rárakom a gombát, megdinsztelem. A szeletelt gombákat kiveszem, félreteszem. A megmaradt zöldségeket felöntöm vízzel, hozzáadom a leveskockát, a snidlinget, fűszerezem, s főzöm.
Amikor már majdnem puha a gomba, hozzáöntöm a bort és a tejszínt. Botmixerrel krémesítem. Rászórom a lisztet, elkeverem, összeforralom.
Tálaláskor merek a tányérba levest, s rakok rá a félretett sült hagymából és gombából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.