Elkészítés: A durvára vágott zöldségeket, az almát és a fokhagymát jó alaposan lepírítom az olajon. Pirulás közben belehajítom a diót is, hagy vegyüljenek az ízek. Belelöttyintem a lehetőleg száraz fehérbort, és ha elforrta magát, belezúdítom a durvára aprított snidling, petrezselyem és citromfűlevél keverékét. Só, bors ízlés szerint, más nem kell...
Ha jól összepirult a társaság, felöntöm vízzel, és első forrásig hagyom főni. Ne hagyjuk, hogy az ízek kifőjenek, jöhet inkább a tejföl és a botmixer.
Jó alaposan mixeljük össze, majd forrón tálaljuk pirított zsemlekockával, sajtos croutonnal vagy levesgyönggyel...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.