Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk egy 26 cm átmérőjű tortaformában. Mikor kihűlt, 3 lapba vágjuk.
A krémhez a csokit gőz fölött felolvasztjuk, majd kihűtjük, de ne legyen nagyon kemény. A tejszínt habbá verjük, hozzáadjuk az olvasztott csokit, amit alaposan elkeverünk benne.
A krém 3/4 részével megtöltjük a tortalapokat, a maradékkal az oldalát és a tetejét vonjuk be. A oldalát kókuszreszelékkel, a tetejét pedig reszelt fehércsokival, Raffaelloval és mandulával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.