Elkészítés: Piskótát készítünk: a tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgájához keverjük a 12 evőkanál cukrot. A fehérjét kemény habbá verjük, majd a sárgáját is felverjük. A lisztet is hozzáadjuk, majd az olajat és a 3 evőkanál kakaóport. Végül a habot hozzákeverjük, és egy kivajazott tortaformában kisütjük.
A krémhez a meggybefőttet leszűrjük, és a levében a 2 csomag vaníliás pudingot pár kanál cukorral és a vaníliás cukorral megfőzzük.
Ha besűrűsödött, a meggyeket belekeverjük még melegen, pár szem kivételével, ez a tetejére megy díszítésnek.
A habot felverjük keményre a habfixálókkal, majd belekeverjük a felébe a csokireszeléket.
Összeállítjuk a tortát: a piskótát 3 részre vágjuk, az első lapra krémet kenünk, erre jön egy lap, majd a csokis hab, végül a tetejét ráhelyezzük, megkenjük a habbal, és ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.