Elkészítés: Piskótát készítünk: a tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgájához keverjük a 12 evőkanál cukrot. A fehérjét kemény habbá verjük, majd a sárgáját is felverjük. A lisztet is hozzáadjuk, majd az olajat és a 3 evőkanál kakaóport. Végül a habot hozzákeverjük, és egy kivajazott tortaformában kisütjük.
A krémhez a meggybefőttet leszűrjük, és a levében a 2 csomag vaníliás pudingot pár kanál cukorral és a vaníliás cukorral megfőzzük.
Ha besűrűsödött, a meggyeket belekeverjük még melegen, pár szem kivételével, ez a tetejére megy díszítésnek.
A habot felverjük keményre a habfixálókkal, majd belekeverjük a felébe a csokireszeléket.
Összeállítjuk a tortát: a piskótát 3 részre vágjuk, az első lapra krémet kenünk, erre jön egy lap, majd a csokis hab, végül a tetejét ráhelyezzük, megkenjük a habbal, és ízlés szerint díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.