Elkészítés: A 7 tojás fehérjét 6 evőkanál hideg vízzel és 13 evőkanál kristálycukorral habbá verjük. A tojássárgákat folytonos keverés közben egyenként belecsurgatjuk. 9 evőkanál lisztet, 4 evőkanál kakaót, 1 mokkáskanál szódabikarbónát összekeverünk, és a felvert habhoz adjuk. 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
A krémhez az 5 dl tejszínt habbá verjük, majd 15 dkg porcukrot hozzáadagolunk. 1,5 evőkanál zselatinport 1 dl tejjel kikeverünk, forrásig hevítjük, majd langyosra hűtjük, és a habhoz adjuk, habverővel alaposan összedolgozzuk.
A kisölt tésztát kettévágjuk, megkenjük meggydzsemmel (de jó az eper, málna is). Erre kenjük az elkészített krém felét, a másik felével a a tetejét és az oldalát bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.