Elkészítés: A szokott módon piskótát készítünk: forgótálas konyhai robotgépbe ütjük az egész tojásokat, hozzáadjuk a cukrot, és magas fokozaton kb. 20 percig verjük, míg jól fel nem habzik. Ekkor kanalanként hozzáadjuk a lisztet és a kakaóport, de már csak óvatosan keverjük, majd sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába simítjuk a masszát. 150 fokos sütőben kezdjük a sütést, majd 10 perc elteltével 180 fokon tűpróbáig folytatjuk (összesen kb. 40 perc), végül a kikapcsolt sütőben pihentetjük még 10 percig. Rácsra fordítjuk a piskótát, megvárjuk, míg teljesen kihűl, majd 3 lapba vágjuk.
Kb. 5 evőkanál folyadékban simára keverjük a keményítőt. A meggyet, a maradék folyadékot a cukorral és fahéjjal felfőzzük. Ha forr, folyamatos keverés mellett a keményítős elegyet is hozzáadjuk, és az egészet sűrűre főzzük. Ha kész, teljesen kihűtjük.
A joghurtos krémhez a tejszínt félig felverjük, ekkor adjuk hozzá a 2 tasak zselatin fixet, majd teljesen keményre verjük, végül összekeverjük a joghurttal és a cukorral is.
Összeállításkor a 2 alsó lapon elosztjuk a gyümölcspudingot, és teljes dermedésig külön tányéron hűtőbe tesszük a őket. Ezután a gyümölcsös rétegekre halmozzuk a joghurtos krém 2/3 részét, így is kihűtjük. Végül egymásra tesszük a két krémes lapot, befedjük a harmadikkal, és bevonjuk a maradék joghurtos krémmel. Néhány órára hűtőbe tesszük, utána tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.