A tojásokat különválasztjuk. A tojássárgáját a 10 evőkanál cukorral kikeverjük. A tojásfehérjét felverjük majd hozzáadjuk a tojássárgáját a 10 evőkanál liszttel elkevert sütőport és holland kakaóport. Az étolajat is óvatosan elkeverjük. Közepes tortasütőformába öntjük melyet előtte némi étolajjal kikenünk. Az oldalára nem teszünk mert akkor nem olyan jól jön fel a tészta. Kevés liszttel behintjük a formát és előmelegített sütőben lassan sütjük. Közben 3 dl meggyszörpöt felfőzünk a vaníliás pudinggal és hozzákeverjük a fagyasztott meggyet. Cukorral ízesítjük. Felverjük a tejszínt és kb. 3 dl-t kevés kakaóval elkeverünk. A kihűlt piskótát 3 felé vágjuk. Ha esetleg kicsit púpos a piskóta úgy az a része kerül az aljára. Az alsó lapot körbekenjük tejszínhabbal majd helyet hagyunk a középső részén a kakaós tejszínnek is. Meglocsoljuk a meggyzselével.Következő lapon a szélső részt kenjük meg kakaós tejszínhabbal majd belülre kerül köralakban a fehér tejszínhab. Újra meglocsoljuk a maradék meggyzselével. A torta tetejét és oldalát is bevonjuk tejszínhabbal. Tortadíszítővel habrózsákat nyomunk. Minden rózsára egy kandírozott cseresznyét teszünk. A torta tetejére a középső részre ét vagy tejcsokoládét reszelünk. Ez ízlés dolga!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.