Elkészítés: A tésztához a margarint a liszttel és a porcukorral elmorzsoljuk, majd a tojást hozzáadva omlós tésztát készítünk belőle.
Ha összeállt a tésztánk, lisztezett deszkán fél centi vastag kerek lapot nyújtunk belőle, és a nyújtófára tekerve a kerek piteformánkba borítjuk, majd belesimítjuk, és az alját kisség megszurkáljuk. 10-15 percre hűtőbe vagy fagyasztóba tesszük dermedni, ezután 180 C fokra előmelegített sütőben világosra sütjük.
A ribizlit egyenletesen szétterítjük az elősütött pitetésztán, a többi hozzávalót pedig egy tálban simára keverjük, míg a cukor el nem olvasd, majd a gyümölcs tetejére kanalazzuk.
160 C fokos sütőben kb. 40 perc alatt remegősre sütjük. (Akkor remegős, ha egyszerre mozog, amikor megrázzuk a formát és nem libeg a közepe.) Langyosan vagy hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.