Elkészítés: Kimérem a liszteket, mélyedést vájunk a közepébe, beleöntjük a cukrot meg az élesztőt, majd a langyos tejet, majd a többi hozzávalót, kidagasztjuk. Hagyjuk kétszeresére kelni.
Ha megkelt, kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd 15-20 percig újra kelesztjük.
Forró olajba téve közepes tűzön pirosra sütjük, majd megfordítjuk, és ezt az oldalát is megsütjük.Papírtörlőre szedjük az olajból, hogy a felesleges zsiradékot felszívja.
Porcukorral, lekvárral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.