Elkészítés: 30 dkg lisztet, 15 dkg vajat, 10 dkg cukrot, fél csomag sütőport tejjel összegyúrunk. Kisebb tepsibe tesszük. Félig megsütjük, majd (barack)lekvárral megkenjük, és a következő krémet simítjuk rá: 4 tojássárgáját, 4 evőkanál vaníliás cukorral, 4 evőkanál tejföllel jól kikeverünk. Hozzávegyítünk 4 evőkanál lisztet és 4 tojásfehérje kemény habját. A sütőbe visszatoljuk, és pirosra sütjük. Kihűlés után kockákra vágjuk, porcukorral meghintjük, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.