Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a porcukorral, a fehérjét pedig jó kemény habbá felverjük. A habhoz hozzátesszük a cukros sárgáját. A darált mákot úgy keverjük a habhoz, hogy azt ne törjük össze (amennyiben esetleg mégis összetört, vagy csak biztosra akarunk menni, egy csapot kávéskanál sütőport keverjünk hozzá). Utána a mazsolát és a citromhéjat is beletesszük. A tésztát kikent magas sütőformában kisütjük (forró sütőbe tesszük be, legalább 200°C). A sütési idő attól függően változik, hogy milyen formába tesszük, milyen vastag a tészta. Hústűvel ellenőrizhető, hogy megsült-e már. Mikor kihűlt, megkenjük vékonyan a lekvárral és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.