Elkészítés: Az élsztőt a cukros, langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet, a felfutatott élesztőt és a többi hozzávalót összekeverjük, és annyi langyos vizet adunk hozzá, amennyit a tészta felvesz. 4-5 perc alatt kidolgozzuk a tésztát, és meleg helyre tesszük 1 órára.
A mártáshoz a paradicsompürét elkeverjük a a fűszersóval. A megkelt tésztát vékonyra nyújtjuk, és kiolajozott sütőlapra helyezzük. Megkenjük a tésztát a mártással, majd ízlés szerinti feltéttel gazdagítjuk. Amit én rátettem: házi füstölt kolbász, házi szalámi, sült császárszalonna, sonka, olívabogyó, gomba, kukorica, sajt.
Előmelegített sütőben kb. 18 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.