Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, majd a olajon aranysárgára pirítjuk. Rátesszük az apró kockákra vágott pulykahúst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a vágott petrezselyemmel és tárkonylevéllel, kevés csontlével felengedjük.
Közben megtisztítjuk és kockára vágjuk a zöldséget, a zellert, és a húshoz adjuk. Lassan pároljuk, majd a maradék csontlével felengedjük. Ha kell, utána ízesítjük.
A tárkonyecettel és egy kevés citromlével savanyítjuk, betétként tehetünk bele kifőtt tésztát, jó forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.