Elkészítés: A zöldségféléket apróbb kockákra vágjuk, majd vízben feltesszük főni. Amikor majdnem kész, a zöldborsót is hozzáadjuk, majd egy csipet cukrot, sót.
A vajon a liszttel és petrezselyemzölddel világos rántást készítünk,felöntjük húsleves lével. és a főzelékbe öntjük. Felöntjük tejjel, vízzel, kellő sűrűségűre főzzük.
A virsliket hosszában félbevágjuk, egy fogpiszkálóval összetűzzük, majd olajozott tepsibe rakjuk. A virsli külső felét bevagdossuk, és a közepébe egy kicsi tojást ütünk. Sütőben 4 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.