Előkészítés: A citrom levét kinyomjuk. A répát megmossuk, megtisztítjuk, és lereszeljük. Az almát meghámozzuk, és vékony csíkokra vágjuk vagy szintén lereszeljük. Mindkettőt azonnal megcsepegtetjük citromlével. A szőlőszemeket megmossuk, és kettévágjuk.
Elkészítés: Tálkában összekeverjük a joghurtot a maradék citromlével és a mézzel. A répát, az almát, a szőlőt elkeverjük a kukoricapehellyel, a tetejére öntjük a joghurtkrémet, és megszórjuk a dióval. Ízlés szerint tejet keverünk hozzá, és azonnal fogyasztjuk.
1 adag: 1589 kJ/378 kcal
Megjegyzés: Szervezetünk délelőtt képes a legnagyobb teljesítményre. A szénhidrátok szállítják számára azt az energiamennyiséget, amire az agynak és az izmoknak szüksége van a munkavégzéshez. A reggeli legyen zsírszegény, és megfelelő ballasztanyagot tartalmazzon. Ez a recept mindkét követelménynek eleget tesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.