Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben cukorral felfuttatjuk. Az édesítőszert 1 dl langyos tejben feloldjuk.
A lisztet egy tálba tesszük, beleadagoljuk az olajat, a feloldott édesítőszeres tejet, a megkelt élesztőt, és sima tésztává dagasztjuk. 3 részre osztjuk.
Egy tészta marad saját állagában, a másikba beleadagoljuk a fél dl tejben feloldott puncsos pudingport, a másikba a kakaós tejet. A tésztákat fél órát letakarva kelesztjük.
A cipókat kb. 40 cm hosszúra kisodorjuk és összefonjuk. Kivajazott kuglófformába fektetjük.
A tésztát a formában újra kelesztjük és tűpróbáig sütjük. Végül csokimázzal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.