Elkészítés: A felforrósított margarinban kipattogtatjuk a köménymagot, majd beletesszük a kockára vágott vöröshagymát és a felkarikázott póréhagymát.
Ha félig megpárolódott, belereszeljük a megtisztított sárgarépát és a zellert. Ezután meghintjük a liszttel, s 1-2 percig pirítjuk, majd felöntjük 1 liter vízzel.
Ekkor beletesszük az összezúzott fokhagymákat, majd sóval, szegfűborssal és gyömbérrel ízesítjük. Fedő alatt készre főzzük.
Összevágott petrezselyemzölddel megszórva adjuk asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.