A megtisztított és megmosott káposztaleveleket sós vízben főzzük meg. Eleinte fedő nélkül főzzük, így nem lesz csípős az íze. A megfőtt káposztaleveleket szűrjük le, a vastag szárrészeket távolítsuk el.
A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk fel, majd kevés olajon kissé pirítsuk meg. Adjuk a hagymához a zúzott fokhagymát, valamint a fölszeletelt sonkát, és így pirítsuk tovább. A káposztát szeleteljük fel, sózzuk és borsozzuk meg, majd keverjük össze a hagymás sonkával.
A tojásokat verjük fel, keverjük össze a liszttel, a sütőporral, a sóval és a szerecsendióval. A káposztás keveréket tegyük egy zsiradékkal kikent tűzálló tálba, öntsük le a tojásos-lisztes keverékkel, szórjuk meg reszelt sajttal, majd sütőben süssük kb. 25 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.