Elkészítés: A fokhagymagerezdeket 6-6 részre vágjuk, 1 kiskanál olívaolajjal összekeverjük, és a fűszerkeverékbe forgatjuk.
4 kisebb alufólialapot tépünk, és boszorkányos kézügyességünket segítségül hívva, kosarakat formázunk belőle. 1-1 kiskanál olívaolajat csurgatunk bele, és beletesszük a sajtkorongokat. Megtűzdeljük a fűszeres fokhagymával, a maradék olajjal és a borral meglocsoljuk, kevés borssal fűszerezzük. A fóliát ráhajtjuk, a fűszeres sajtot becsomagoljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben negyedóráig sütjük. Az utolsó pár percben bontsuk le a tetejéről a fóliát, hogy a sajt szép színt kapjon.
Amíg sül a sajt, a szőlőt leszemezzük, a szemeket félbevágjuk, magjukat kikaparjuk. Előveszünk egy teflonserpenyőt, a vajat felolvasztjuk benne, és megfuttatjuk rajta a szőlőszemeket.
Tálaláskor a sajtkorongok köré halmozzuk a szőlőt. Kínáljunk mellé friss barna kenyeret, no meg a főzéshez felnyitott rizlinget se hagyjuk veszni…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.