Elkészítés: A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, és zsírjára sütjük. A combokat sózzuk, lisztben megforgatjuk, a szalonna zsírján elősütjük, majd tányérra tesszük. A visszamaradt zsíron megpirítjuk a paradicsompürét, beletesszük a lisztet, a zúzott fokhagymát és a 3 dl vízben feloldott húsleveskockát. Ha kell, sózzuk, majd csipet őrölt zöld borsot adunk hozzá. Jól összeforraljuk, majd ebbe tesszük vissza a combokat, és puhára pároljuk. A végén a paradicsomos levet tejföllel összeforraljuk. A tésztát sós, forró vízben kifőzzük, és a csirkecombokat ezzel a körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.