Elkészítés: A csirkemellet vágjuk fel nagyobb darabokra, sózzuk be. A friss fűszernövényeket és a megtisztított fokhagymát vágjuk fel apróra (szárított fűszereket is használhatunk, azt majd sütéskor morzsoljuk rá a csirkemellre).
Egy wokban (vagy serpenyőben) hevítsük fel az olajat, majd keverjük hozzá az apróra vágott fokhagymát. Pár pillanat múlva adjuk hozzá az előzőleg besózott csirkemelldarabokat, süssük fehéredésig, időnként átfordítva a húsdarabokat. Szórjuk meg ízlés szerint a fűszernövényekkel, az őrölt borssal, keverjük össze, majd öntsük fel a borral, és kb. 10 percig pároljuk, hogy a szaft besűrűsödjön.
Közben készítsünk ízlés szerint köretet a húshoz. Én rizst készítettem, de krumplit is süthetünk hozzá.
Tálaláskor tegyük a csirkemelldarabokat tányérra, locsoljuk meg a szafttal. Köretként kínálhatunk mellé rizst, sült krumplit vagy ízlés szerint salátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.