Elkészítés: Én kenyérsütővel szoktam a tésztadagasztást elvégeztetni - ez nekem egy 1,5 órás program: minden hozzávalót (fűszereket ízlés szerinti mennyiségben) beleteszek a gépbe, megdagasztja és megkeleszti a tésztát. Gondolom, simán dagasztva, s kelesztve ugyanúgy működik.
Ha szépen megkelt a tészta, csípek belőle 1-1 kis adagot, és két tenyér közt kb. ujjnyi vastagságú kis stanglikat sodrok belőle, amiket szépen sorba a tepsire fektetek. Sütőpapírt szoktam alá tenni, s így amikor megsült, szépen le is csusszan a papírról. Előmelegített sütőben 180-200 fokon kb. 10 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.