Elkészítés: A sütőt 250 fokra előmelegítjük. A lisztet, a sót és a sütőport összekeverjük. A feldarabolt vajjal összemorzsoljuk, majd a tejet hozzáöntjük. Gyors mozdulatokkal rugalmas tésztává gyúrjuk.
Kanállal vagy nyomózsákkal 12 kis cipót formázunk belőle, majd sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.
A töltelékhez a vajat a tört fokhagymával összekeverjük. A petrezselymet megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, összevagdaljuk és a vajhoz adjuk.
Meglisztezett ujjunkkal minden cipó közepét benyomjuk. A mélyedéseket fokhagymás vajjal megtöltjük. A tészta széleit kissé felnyomkodjuk, a vajra hajtjuk, nehogy a töltelék sütés közben kifolyjon. A cipókat egy kevés tengeri sóval meghintjük.
A sütő középső rácsára tolva 15-20 percig sütjük. Rácsra téve hagyjuk kicsit hűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.